keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Skräppäystä, kortteja ja muuta askartelua

Hohhoijaa, montakohan kertaa jouduin äsken toteamaa "eeeiii.." No, ainakin kahdesti. Innoissani ja AJOISSA skräppäsin inspistä varten (toki itseänikin) ja justiinsa huomasin, että päivämääräähän siellä pyydettiin otsikoksi. Joo, mun työssä on vuosiluku ja sekin vain puoliksi. No, tässä kuitenkin sivu tän vuotisista joulukorteista. Idean nappasin tietysti Ali Edwardsilta ja omassani käytin fiskarsin ympyräleikkuria. Kiva muisto kuitenkin jää korteista, vaikkei nyt haasteeseen käykään :( leiska #2 2011:
Sitten toinen eeii kuului, kun tajusin, etten ehtiny pskikseenkaan, eilen olis pitäny päivittää.. No viime viikon haasteen mukaan(2 nauhaa, tähti ja leikkuri)tein siskontytölle synttärikortin.
No, eilen jäi käyttämättä hyväksi myös alennukset valokuvien tilauksessa, ja kuopuksen vakuutuksenkin olen tässä parhaillaan ottamassa (joo-o, tasan viimeinen päivä aikaa ottaa, terveysselvitykset pitäis olla jo paikan päällä tänään) Puuh...ei tää pää vaan toimi.

On mulla muutakin. Tein kaverille synttärikortin, joka on jo perillä. Niin, tietysti sekin meni vähän myöhässä.Ja lastensa joululahjat. Esikoiselle laminoin kahdesta skräppipaperista muistipelin (idea Nurkkaanajetun Miijalta, kiitos!)ja kuopus...nooh, sanotaanko näin,että puikoilla on ja pysynee, joten kaupasta lähti valmista vaatetta. Mukaan lähti (yli kuukauden myöhässä) tämä kortti, jonka tein kyllä ajat sitten.

5 kommenttia:

 1. Kiva huomata että muillakin joskus "venähtää" :)
  Toi muistipeli on hauska idea, multakin löytyisi noita skräppipapereita....hmmm...

  VastaaPoista
 2. Nooh, parempi myähään ku ei milloonkaan!!!

  Ihan huippu toi paskis kortti!!!

  VastaaPoista
 3. megaihania juttuja olet tehnyt...megaupee tuo p*skis-kortti!! =)

  VastaaPoista
 4. Niinu: tällä taitaa venähtää AINA :)

  Marika, SannaS ja Riikka: Kiitosta, kiva, kun tykkäätte.

  VastaaPoista