sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Eräänlainen projekti 12

Tarkoituksena on ollut tehä jonkin sortin project 12-albumi. Sellainen pikaisesti täytettävän, enkä halunnut, että tekstille olisi vain tietty määrä tilaa. Kiitos Riikan idean, päädyin minäkin taskulliseen toteutukseen. Taskuihin on tosiaan kätevää säilöä kaikkea säilömisen arvoista, muutakin kuin tarinointilappuja. Ja jos juttua tulee paljon, niin aina on helppo lisätä lappusia.

Kansia suojaa kalvot, joiden vuoksi kuvaaminen oli tosi hankalaa. Heijastuksia ja "kupruja", mutta ehkä idean saa selville.

Noihin tarroihin tulee perheenjäsenten nimet.
Kaikki sivut taittelin taskuiksi ja ompelin ne reunoistaan kiinni. Vasemmalla on paikka kuville ja ehkä jollekin pienelle koristeelle tai tekstitarralle. Oikealla tasku, ite tehty tarinointilappu, vähän koristusta ja kuukausi leimattu 3 eri aakkosleimoilla. Kuukausilaputkin olen leimannut sopivilla sävyillä. Kuukauden nro on siirtokuva.

Riennän kohta töihin, joten en nyt sen tarkemmin erittele mitään, vaan laitan kunnon kuvapläjäyksen:

8 kommenttia:

 1. niinku jo sanoinkin:aivan ihana!!!:)
  Kiitos eilisestä mukavasta askarteluhetkestä,mitäs tuosta jos tulosta ei niin syntyny,ideoita sitäkin enemmän!:)
  -Minna-

  VastaaPoista
 2. Ihana pohja on, herkkuvärejä. En malta odottaa, että nään mitä tästä kehkeytyy vuoden mittaan.. Harmillisesti oma viime vuoden project 12 jäi vähän vaiheesee, vaan eipähän tuo ole myöhäistä vieläkään tehdä loppuun.

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo kuukausien nimet, tai siis kun ovat kukin kirjain erilaisia! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kokonaisuus!

  Ihastelin kuukausien nimilappusia- wau.

  Toivottavasti sä esittelet tätä myös täytettynä?

  VastaaPoista
 5. Upea on! Minäkin haluaisin jatkossa lisää esittelyä!

  VastaaPoista
 6. Minna: Kiitos itelles! Oli makoisa ilta ;)ainakin massu täyttyi herkuista. Kumpa ois joskus hetki aikaa toteuttaa sama uudestaan.

  Baula: Sehän tässä vähän itteenikin mietityttää, että muistaako sitä täyttää, mutta kuvia tulee kummiskin otettua usein ja jonkinlaista pientä päiväkirjaa piän päivittäin Coelhon kalenteriin, joten jää vaan se kuvien tulostus ja sivujen kokoaminen.

  Nija: Itekin tykkään, kun ne on vielä samantyylisiä kirjaimia.

  Riikka: Kiitos vaan vinkistä!

  Marika ja Outi: Sitä varmaan joudutte oottamaan. En ole vielä viimeistellyt ja esitelly edes december daily-albumiakaan, mulla nää kestää...

  VastaaPoista