perjantai 7. tammikuuta 2011

Inspis#140: valmis / leiska #01/2011

Mulla on ollu aikamoinen skräppäysjumi viime aikoina, ehkä sen vuoksi, että töissä käyminen, 2-vuotiaasta huolehtiminen ja raskaus vie kaikki mehut. Moneen inspikseen on ollut suunnitteilla vaikka mitä, mutten koskaan ehi ajoissa osallistumaan. Nyt taidan ehkä kuitenkin ehtiä tän kertaiseen haasteeseen, jossa aiheena oli valmis/ei valmis.Kokeilin vaikka mitä luonnosta, kun aattelin, että se helpottais ja nopeuttais näpertelyä. Repimiseksihän se kuitenkin meni ja tajusin, että jumista pääsee ehkä helpommin, kun antaa vaan mennä. Paperit ja tuo etana on samaa ihanaa kierrätettyä sarjaa DCWV: Green Stack. Vähän aakkostarroja ja omaa tuherrusta. Tykkään. Tosin, jos vielä jaksaisin repiä, niin ressaisin tuon päällimmäisen kuviopaperin reunat, mutten nyt tee niin. Sivun koko on 8".

Teksti kuuluu näin: Rakas kuopus, olen täysin valmis kohtaamaan sinut sitten, kun sen aika on. Sitten kun itse olet valmis syntymään tähän maailmaan. Ootellaan&kasvetaan kuitenkin vielä jonkun aikaa

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva leiska. Tuo pohjapaperi on kyllä iiiiiiiihana!!!! Minullakin on tuo sama lehtiö.. pitäisi kaivaa se esille :).

  VastaaPoista
 2. Ihana sivu. Kaunis teksti. Sopii hyvin tuohon haasteen aiheeseen tämä sinun valitsemasi aihe:)

  VastaaPoista
 3. Mä kans tykkään hurjasti tosta kahdeksantuumaisesta Green Stackistä. Olet käyttänyt kivasti tota sinertävää puukuviopaperia, mä en ole osannut kuvitella sitä yhteenkään leiskaan, mutta tämän nähtyäni uskon että sillekin on käyttöä! Tosi kiva leiska.

  -puikkis

  VastaaPoista
 4. Ihana sivu ja niin söpöt paperit!

  VastaaPoista
 5. Kysymykseesi vastattu blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Laura: Kaiva vaan tuo lehtiö esille, se on täynnä ihania papereita!

  Jeppula: Vaikkei sitä täysin valmis tähän toisen lapsen tuloon vielä ole, niin uskon, että sitten on kun sen aika on. En osannut ajatella mitään muuta tähän haasteeseen.

  Puikkis: Kiva, jos inspiroin tuolla paperia! Toisinaan muiden tekemät jutut samoista kamoista avaa omatkin silmät.

  Marika ja Riikka: Kiitos, itekin tykkään.

  Xing: Kurkkasin, kiitos vastauksesta.

  VastaaPoista