torstai 13. tammikuuta 2011

Inspis #141: päivämäärä

Ei sattunut edellisen postauksen leiska tän kertaseen inspikseen, mutten luovuttanut, kerrankin kun ehdin näperrellä. Tein tulevan kuopuksen odotusalbumia taas vähän eteenpäin ja inspikseen osallistun lasketulla ajalla. Kuva on viime syksyltä, tekstin tein siihen ajankohtaan sopivaksi. Nythän sitä ollaan jo paljon pidemmällä. Ja uusien mittojen mukaan tuokin laskettu aika heittäisi aika tavalla, joten tiedä nyt sitten miten pian tässä jo on synnytys eessä.Paperineliöt on hyödynnetty lehtiöstä siitä etusivulta, jossa on pienet paperi"näytteet", otsikon numerot on siirtokuvia ja muu teksti dymolla.

6 kommenttia:

 1. Hienoa "paperinkierrätystä". Täytynee joskus lainata tota sun ideaa ja ottaa lehtiön "paperinäyteneliöt" käyttöön. :) Lopputulos on vallan mainio. Iloinen pirteä ja sopii yhtä hyvin sekä tytölle että pojalle. :)

  VastaaPoista
 2. kiva leiska ja hyvin tosiaan on kierrätetty :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Skräpistän varmaan tuon neliöidean joskus ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Varmaan huomaa, että olen skräppäysjumin vuoksi kaivanut hyllystä Ali Edwardsin oppaan, tuossa on sieltä vähän vaikutteita napattu. Kirja muuten toimii aina jumituksen yllättäessä.

  Kootut teokset: Valitsinkin nuo iloisen väriset palaset sillä mielellä, että sopii molemmille sukupuolille.

  Riikka: Kannattaa kokeilla. Yksinkertainen idea ja lopputulos mukavan raikas.

  VastaaPoista