tiistai 3. elokuuta 2010

Get inspired #118: tekstitausta

Inspishaasteessa pyydettiin käyttämään tekstitaustaa. Valitsin paperin, jossa teksti oli valmiina, en jaksanut käyttää mielikuvitusta tekstitaustan suhteen sen enempää.
Timpan kruunuun sivelin kimalleliimaa ja tökin muutaman turkoosin timangin. Epäonnistunut niittikokeilu vähän pistää silmään, mutta ei anneta sen häiritä. Uskon tään toimivan muutoin kuin rivissä. Teki mieli käyttää timpan pääkalloja, mutta eihän ne ollu in 14 vuotta sitten, vaan teipit. Siinä mielessä nuo niitit sopii paremmin sivuun. Ja taustapaperihan on kuin suoraan kouluvihkostani tai kirjeestä. Ja onhan tuolla kuvan reunassa yksi tähtiklemmarikin, joita on tullut viljeltyä varsinkin kortteihin viime aikoina.
On tullut vietettyä aikaa muuten kuin askartelukopperossa istuen. Ei vaan ole jaksanut innostaa. Ehkä ilmojen viiletessä alkaa uusi innostus. Pari leiskaa olen saanut aikaan, harkitsen vielä niiden julkaisua.

Täällä olisi tarjolla vähän lukemista ja teipinpätkää.

Ja tällä kuvalla osallistun inspiksen valokuvaushaasteeseen, jossa tuli ottaa kuva sammakkoperspektiivistä:

5 kommenttia:

 1. Ihana!!! On kyllä kauniin sininen taivas.

  VastaaPoista
 2. Kiva tumma rock-leiska! En olisi tajunnut noita niittijuttuja epäonnistuneiksi, oikein piti tutkia mitä tarkoitat. Noissa kämmeissä on hyvää se, että toiset eivät läheskään aina niitä huomaa, ja huonoa se, että itse muistaa mitä on yrittänyt ja siksi tietää mikä on kämmiä. Tykkään tästä joka tapauksessa! :-)

  VastaaPoista
 3. Pienet touhottajat näyttää olevan suosittu sammakkoperspektiivikuvauskohde. :) (oho, mikä sanahirviö).

  VastaaPoista
 4. onpas hieno kuva ja sivu! onko siitä jo noin kauan??!! on tosiaan ku vanha kouluvihko,ehkä matematiikka..?se tais olla eniten sotkettu jostain syystä..;)
  -minna-

  VastaaPoista
 5. Laura: Kiitos!

  Sannika: Totta tuhiset, sehän tosiaan menee yleensä niin, että jos ei mainitsisi kämmiä, muut eivät ees huomaa koko asiaa.

  TeeTee: Juu, liian helppo kuvauskohde ;)

  -minna-: Meinasinkin laittaa sulle viestiä tästä, mutta eihän tää lahopää muistanu. Niimpä, sitä minä itsekin ihmettelin, mutta kun kuvan takana luki 1996, niin pakko uskoa. Voi olla matikka, tai ehkä kalenterit kuitenkin?! ;)

  VastaaPoista