tiistai 10. elokuuta 2010

Get inspired #119: vapaalippu

Mä annoin lapselleni "vapaalipun" kuralammikkoon. Nämä kuvat ovat oottaneet kauan sivuun pääsyä, tarinointi ja otsikkokin oli jo mietitty. No, onneksi on inspis, jonka avulla saa jotain aikaiseksi. Ja kuva on skannattu, osa sivusta puuttuu. Kamera vaan on isännän matkassa viikon ja minähän en osaa skannata/liittää palasia. Sivun koko on 12" ja luonnos on yksi elokuun 2010 pagemapseista. Joo, minäkin koukussa, kiitos Lauran.

3 kommenttia:

 1. IIK! Miten tämmöstä leiskaa voi ees kommentoida, sehän ihan selviö että tämä on supersuloinen!!! Pompulanauhat on mainiot ja väriyhdistelmä ihana. Mä vaan tykkään.

  VastaaPoista
 2. Aivan IHANA!!! Voi että tuo aihe on kyllä loistava.. minä kun tykkään lätäköistä vieläkin, valitettavasti vain kumpparit puuttuu! Ja sinun käsiala on aivan ihana tarinointiin! Tosi hieno! Nyt vain tekemään lisää mapseja :)

  VastaaPoista
 3. Puuhapetenvaimo: Voi kiitos, kiitos. Värimaailma lähti ihan kuvista ja on totta että ruskea-vaaleanpunainen yhdistelmä toimii. Noista hiekkamuoteista sitten nappasin tuon sinisen, kun ei keltainenkaan miellyttänyt.

  Laura: Kiitos, mulle on aika tärkeää oma käsiala sivuissa. Ei siksi, että se olisi jotenkin hieno, vaan siksi, että se näyttää enemmän minun tekemältä, minun ajatuksilta. Ja kyllä vaan, seuraava mapsi ja aihe on jo mielessä!

  VastaaPoista