lauantai 28. elokuuta 2010

Tunnustus

Sain Riikalta tällaisen kivan tunnustuksen, olen ihan otettu! Taitaakin olla ihan eka kerta, kun sellaisen saan. Kiitos!

Tunnustukseen liittyvät ohjeet olivat kolmiosaiset:

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why
1. Taidan laittaa tämän eteenpäin mua kovasti inspiroiville blogien pitäjille, kuten Miijalle, Hempalle, Xingille, Lauralle ja Annikalle.

2. Helppoa on vastata, että rakastan miestäni ja tytärtäni sekä tasapainoista olotilaa (silloin joskus kun sellainen olotila sattuu vallitsemaan)

3. Rakastettavia kuvia on iso kasa, mutta valitsin tällä kertaa suht tuoreen kuvan, joka koskettaa mua aikasta paljon. Rakas iskäni pääsi viimein podettuaan kuukausia kokeilemaan mökkirannasta rakasta harrastustaan ja elämäntapaansa -onkimista. Vielä ei kauaa onki jaksanut pysyä kädessä, mutta on kyllä pysynyt paremmin kuvan ottamisen jälkeen. Olen kiitollinen, että pieni tyttäreni sai kun saikin vielä nähdä, miten ukki onkii. Toivottavasti näin tapahtuisi vielä ensi kesänäkin.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta!!!
  aivan ihana kuva,hyvin välittyy tuo tunnelma,kuinka tärkeä asia molemmille<3
  T:Minna

  VastaaPoista
 2. iso iso kiitos tunnustuksesta! :) Siitä tuli tosi hyvä mieli! toivottavasti et pahastu kun en laita sitä eteenpäin tällä kertaa. Hitsi kun on välillä paha olo kun yritän päästä näistä lääkkeistä eroon. yäk.
  On muuten aivan ihana tuo kuva!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos tunnustuksesta. Näistä tulee aina hyvälle tuulelle. Tuo kuva selvästi odottaa pääsyä skräpättäväksi <3

  VastaaPoista