torstai 29. marraskuuta 2012

Tee-se-itse hylly ja taulu


Hylly vilahtelikin kynttiläpostauksessa, joten nyt on aika näyttää aikaansaannokseni. Joskus kesällä tai syksyllä kävin sukulaismiehen lautavarastosta pari kulahtanutta lautaa. Toinen pääsi hyllyksi keittiöön (siitä kuvaa myöhemmin) ja toinen olohuoneeseen. Simppeliä ja halpaa. Lautaan ruuvasin hyllynkannattimet, jotka maksoivat yhteensä alle 3€. Lauta on sellainen sään armoilla ollut, todella kulahtanut ja siksi niin ihana. Empäs nyt tajunnut lähikuvaa ottaa. On niin samperin pimiää, että vaikeeta saada kunnon kuvia. 


Nurkissa pyöri kauan tuo taulukehys, jossa paspartuurit (menikö oikein?) kahdelle kuvalle. Kehys oli jo matkalla kirpparille, mutta unohtui matkasta. Tuohon hyllylle asetin sen aluksi ihan vaan muuten vaan. Se näyttikin ihan kivalta, joten päätin askarrella jotain. Laitoin noihin aukkoihin toisiinsa sointuvia kuviopapereita. Liimasin tuohon vasemmalle puolelle tuon tarran ja tuumasin, ettei se sovi siihen. Jotain puuttui. Yritin varovasti repiä tarraa irti ja niinhän siinä kävi, että se pohja jäi tiukasti kiinni paperiin. Nooh, päätin sitten liimata tarran vähän enemmän oikealle, joten tuo pohja toimii ikään kuin varjona. Oikealle puolelle leimailin mulle tärkeän lauseen: "Asioilla on tapana järjestyä". Sen lauseen olen sisäistänyt useaan otteeseen menneen vuoden aikana.

Hyllylle pääsi taulun lisäksi myös koristevalot ja kirpparilta löytynyt ihanan rosoinen peltinen kynttiläkippo. Rosoa ja herkkyyttä. Siitä pidän.

2 kommenttia:

  1. Vanhoista laudoista saa mitä ihanampia sisustusjuttuja! Hieno hylly ja kehys:)

    VastaaPoista
  2. Niimpä ja on vieläpä uniikkia ja mahottoman halpaa.

    VastaaPoista