tiistai 27. marraskuuta 2012

Lisää kynttilöitä

Eilen me jatkettiin näpertelijäkaverin kanssa kynttilätehtailua. Aika hyvä saldo, vaikka kynttiläjämien sulattaminen, Neljän alle 5 vuotiaan lapsen kaitseminen, ruokailu siinä välissä ja askartelumassakoristeiden tehtailu veikin aikaa. Melko hektinen ilta, mutta ah niin mukava. Esittelempä nyt pari kynttilää, massakoristeet sitten myöhemmin.


 Vasemman puoleinen kynttilämassa on punainen ja se on kaadettu ananaspurkkiin. Keskimmäinenkin kynttilämassa on punaista ja purkkina tais olla mandariinilohkopurkki. Molemmat purkit päällystin skräppipaperin jämillä. Noissa näkyykin vielä solmitut sydänlangat grillitikuissa. Oikeamman puoleinen kynttilä on valettu kahdessa erässä. Maitopurkkiin laitettiin ekalla kerralla punaista massaa ja nyt valkoista. Ympärille kietaisin kirpparilta peräisin olevaa lankaa ja joskus aikoinaan itse tehdyn kukkakoristeen.  Näiden lisäksi sain vielä ulkokynttilän, mutta siitä ei ole kuvaa.
Nyt on kynttilän jämät vähissä, täytyis raaskia polttaa näitä, jotta ens syksynä taas ois yhtä lämmin ilta tiedossa. Ihanaa puuhaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti