torstai 22. marraskuuta 2012

Peltipurkkikynttilöitä

Nyt on kova kysyntä peltipurkeille. (Harmi, kun tulee syötyä niin harvoin mitään, mikä lilluisi peltipurkissa.) Edellisessä postauksessa maalailin isoja kurkkupurkkeja, mutta pienet ananas- ja herkkusienipurkit saivat uuden elämän kynttilöiden kotina.

Kaverin kanssa vietettiin lämmin ilta sulattelemalla puuhellalla kynttilän pätkiä ja jämiä. Valettiin niistä sitten uusia kynttilöitä. Muutaman kynttilän valoin vanhoihin kahvikuppeihin ja loput pääsi peltipurkkeihin ja maitopurkkiin. Kierrätyksen kierrätystä siis. Ihanan värisiä tuli, kun lajiteltiin sävyttäin jämät. Jostain syystä olen unohtanut kuvata ne ihanat kupposet, mutta tässä peltipurkkitrio:

Päällystin purkit skräppipapereitten jämillä. Tuo ruskea kynttilä jopa tuoksuu kahville. Taisi olla joku tuoksukynttilän jämä seoksessa mukana.  Mietin vielä jätänkö purkit tuollaisiksi vai lisäänkö ympärille nauhaa.Tarkoitus oli tehdä näistä lahjakynttilöitä, mutta kuinkas kävikään. En raaski luopua yhdestäkään näistä! Onneksi kynttilöitä tehään vielä uus satsi ennen joulua. Jospa sitten uskaltais luopua jostakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti