sunnuntai 15. tammikuuta 2012

p*skishaaste#124:maalia

Tällä kertaa pyyntönä oli käyttää maalia. Varmaan eka kerta, kun osallistun p*skikseen jollain muulla tekeleellä kuin kortilla. Joulukorttien jälkeen tekee aina mieli näpertää muuta kuin kortteja, joten skräppäilin yhen 6" x 12" leiskan.


Kuvassa on monen monta suihkarin jälkeä (bongaillaan niitä aina esikoisen kaa) ja päätin kuvan reunoille sotkea pahvin palasella valkoista maalia. Tuon Bo Bunnyn paperin reunoillahan on jo epätasainen valkoinen reuna ja päätin sotkea maalia päälle ihan joka kohtaan. Otsikon ompelin ja tarinointi on tehty korjausteipin päälle.

Halusin säilöä muistojen joukkoon uuden vuoden aikoihin saamani viestin ja mikäs sen parempi kuin tehdä siitä sivu ja täähän vois toimia tän vuoden ohjenuorana. Siksi tuo vuosiluku ja löytyypä kelloistakin se 12!

6 kommenttia:

 1. Täydellisesti yhteensopivat elementit!
  Selkeä ja tyylikäs leiska:) Ja niin oikeaan aikaan oltu liikkeellä kameran kanssa!

  VastaaPoista
 2. kaikinpuolin aivan ihastuttava sivu! luettelenko..? upea kuva, kaunis teksti, ihanasti toteutettu otsikko, hyvät maalailut ja mahtava kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kellot, ihana valokuva, ihana otsikko! Niin lennokas ja rento :)

  VastaaPoista
 4. Huomasin vasta jälkeenpäin, että otsikko tosiaan jollain tavalla muistuttaa suihkarin jälkeä ja nuo paperin reunatkin. Hassua vaan tehä ja myöhemmin bongata kaikkia yhteen sattumuksia.

  VastaaPoista