keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Ihanata postia!

Olen muutamassa blogissa osallistunut luova leikki haasteeseen, jossa on lupailtu tehä itse tämän vuoden puolella jotain 5 ensimmäiselle kommentoivalle. Tähän mennessä vuotta perille on tullut vain yksi ainoa paketti Paperiliittimen Riikalta (kiitos!). Yhtä blogia ei ole näköjään enää edes olemassa ja muista ei ole vielä ainakaan kuulunut mitään. Sain ihan toivoa jotain, minkä Riikka mulle toteuttaisi. No minä ja minun toiveet. Toivoin jotain ommeltua ja Riikka tosiaan joutui näkemään vaivaa. Tosi mieluinen on kyllä paketin sisältö. Tässä alla olevassa kuvassa on vain osa paketin sisältöä, sillä .......tämä neiti omi itselleen "auinkon" toteamalla erittäin määrätietoisesti, että "auinko A---n kukkatakkiin" ja hyvinhän se siihen käykin.

Riikkaa kiitostin tällä kortilla:

Tosiaan, sain Riikalta pirteän kortin, uudelle tulokkaalle katselukirjan, josta parempi kuva Riikan blogissa ja tytön takkiin päässeen heijastinkukkasen. Ihania kaikki!

Olen minä ihan pientä neulonutkin. Nimittäin tuon kaulahuivin/kaulurin, joka Lintusen kaulassa tuossa kuvassa.

3 kommenttia:

 1. Eipä kestä, hyvä että kuoren sisältö oli mieluinen! :) Se ilostuttaa kovin! Ja kiitos ihanasta kortista!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja siä taituroit ja selkeä on blogisi!

  "auinko A---n kukkatakkiin" <3

  T: Tii-Setä

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiva, että tykkäsit kortista. En tiedä miten saisin napattua tuon ihanan heijastinkukkasen omaan käyttöön. En ehkä mitenkään :)

  Keisari/Tii-Setä: aika mahtipontinen nimimerkki sulla!

  VastaaPoista