sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pari joulukorttia

Sesonkiaikanahan nämä on väännettävä, joten taas pari joulukorttia:


Magnolian pakettityttöstä yritin vääntää korttia magnoliahaasteen mukaan, mutta sitten totesin, ettei väkisin, koska luonnos sisälsi niin paljon kaikkea, mikä musta tekisi kortin liian levottomaksi-ainakin näillä papereilla. Noh, päätin jätttää haasteen väliin, ettei menisi väkisin puurtamiseksi ja tästä tulikin omaa silmää miellyttävä kortti. Osallistuin tällä KK-haasteeseen #17.

väritykset copiceilla
reunoilla distressin mustetta
tiimarin huopakukka
oksakuvioleikkuri
magnolia pakettityttö -leimasin
joulutervehdys-leimasin
pari haaraniittiä
paperit sälälootasta

Toinen on sitten vihreän ja kisun ystävälle. Ja voi kammotus, miten huonoja kuvia osaankin ottaa. Ei ole valoa vielä tähän aikaan tarpeeksi. Niin no, voisihan sitä myös opetella kuvaamaan suoraan.

Tässä on pari "hätä-keinot-keksii" juttua. Halusin risuoksista välttämättä tehä mistelin oksan. Tajusin ettei mulla ole punaisia puolihelmiä lainkaan ja mietin kauan miten saisin jotain marjoiksi kelpaavaa. Löytyi onneksi pieniä haaraniittejä, jotka aika hyvin ajaa saman asian, eiköstä juu? Sitten kun marjat oli paikallaan, niin vasen alakulma huuti jotain punaista päälleen. Sattui silmään punainen tähtiklemmari, niin laitoin sen sitten rusettiin roikkumaan. Tiedä häntä, onko se nyt paras ratkaisu, mutta tulipahan kokeiltua sitäkin.

väritykset copiceilla
tiimarin nauhaa
pink paislee paperia
penny blackin kisu -leimasin
hyvää joulua -leimasin
tiimarin tähtiklemmari
reunoilla disstressin mustetta
oksakuvioleikkuri
punaisia haaraniittejä

Taas olen raivannut askartelukopperoani ja nyt on aika "viedä" myytävää askartelukamaa askartelukirpparille. Eräänlainen joulusiivous sekin. Miten kivalta tuntuukaan saada turhaa nurkissa pyörivää tavaraa pois, ne on niitä hukkaostoja, kun nettikaupasta tilatessa ei voi hiplata. Ja jotkut on vaan "ei mun juttuja". Onneksi niistäkin voi olla iloa jollekin toiselle. Ja sitähän ei kerrota mitä tilalle on tullut hankittua, heh.

Ai niin, nyt sitä Project Lifeakin saa Suomesta, huomasin asian Elliksen blogista.
Nyyhkistä vaan, ettei tule ees veronpalautuksia, jotta voisin sen itelleni joululahjaksi suoda. Hankitaas nyt ensin muiden lahjat ja katotaan, mitä jäljelle jää...Kai niitä on kuitenkin ensi vuonnakin tulossa. Aion kyllä jossain vaiheessa tämän paketin itelleni hankkia.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo alempi kortti!!! Niin hyvä idea toi mistelinoksa viritelmä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Marika! Mäkin innostuin tuosta "mistelin"oksasta.

    VastaaPoista