torstai 4. marraskuuta 2010

Lisää joulukortteja

Ja kun jonkinlaisesta päivitysjumista ollaan kai päästy ja omaa aikaakin on vielä hetkinen, niin laitampa tähän esille loputkin valmiit joulukortit. Juuri kuvattuna todella surkeassa valossa.

Nämä kaksi alempaa on samaa sarjaa kuin toissapäivän postauksessa. Leikin siis vain leimoilla ja musteella. Ja vähäsen kimalleliimalla. No okei, onhan siellä distressaajallakin ollut pieni osansa. Paperit edelleen sitä ihanaa tiimarin rusehtavaa paperia.

Tämä puna-valkoinen kortti on pikatekele. Kaivoin vain pätkän pitsinauhaa ja paperijämistä löytyi sävyyn sopiva palanen. Sitten vaan tiimarin alelaarista viime vuonna kaiveltu jouluinen metallisydän koristukseksi. Tekstiä vielä mietin. Ehkä isohkoilla valkoisilla aakkostarroilla tai punaisella dymonauhalla. Ja huom, maltoin pitää näppini erossa musteesta, sitä ei tähän korttiin ole tungettu yhtään!
Taasen paperinjämistä kaivelin tätä BG:n eskimopaperia ja päätin tehä siitä kortin. Reilusti distressausta ja repimistäkin. Löytyi vielä sopiva pätkä boordileikkurilla tehtyä boordia, johon sotkin kunnolla leimasinmustetta (vähän epäonnistuneestikin). Koristeeksi pääsi Nelssonilta saamani ympyräkoriste, jonka reunoille taas sotkin mustetta.

No mutta, aika hyvin sain tuhottua joulujämiä näihin. Sitten vain uusia joulupapereita oottelemaan. Kauaa ei tartte ootella, paketti postissa kun on jo valmiina ja oottelee minua. Jospa ne innostaisi taas kokeilemaan jotain uutta. Mulle kun on niin tyypillistä tuo vähän pienempi paperitausta kuin kortti ja joku vaakasuorajuttu ja koriste kultaisenleikkauksen mukaan. Pitäis tuulettaa aivot ja kehitellä muutakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti