keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kukkatehtaasta päivää! Ja läjä kysymyksiä.


Ostin askartelukirppikseltä retrokukkaleikkurin ja pistin "kukkatehtaan" pystyyn. Mua kiinnostaa sellaiset tuotteet, jotka on mahollisimman monikäyttöisiä. Olenkin päättänyt olla ostamatta värillisiä paperi/kangaskukkia ja sijoitan vastedes valkoisiin kukkiin tai leikkuriin. Jaa miksi? siksi, että valkoisista kukista saa värjättyä ite pro markereilla, vesiväreillä jne. sellaisia kuin huvittaa ja niitä voi muutenkin muokata haluamansa näköisiksi. Ja halvemmaksikin se tulee.

Käytin vain retro- ja daisykukkaleikkuria ja mietin mitä niillä saisi aikaan. Mielikuvitus alkoi kukkia väritellessä laukata ja tällaista sain aikaiseksi:
ensinnäkin akvarellipaperista lävistettyjä retrokukkia värittelin pro markereilla:kokeilin leikkiä langalla:vähän saksittuja versioita:neulalla pistelyä, kohokuviointia ja saksilla lävistämistä:vedessä kastelua ja rutistelua:kuviopaperikukkasia:leimattuja, musteella hangattuja ja ite piirrettyjä kuvioita:kimalleliimakukat:kynsillä muotoltuja:retrokukkaleikkurilla ruusuja:perhosiksikin ne taipuivat:kerroskukkasia:Mitä muuta noista vois tehä? taipuisko ne perhosten lisäksi joksikin muuksi? Vinkkejä kaivataan, sillä haluan ottaa leikkureista kaiken hyödyn irti. Koristeluksihan toimii vallan hyvin siirtokuvat, eyletit, lasiteaine, krakleeraus, maaliroiskeet jne ja kukkien keskustoina toimii mikä vain suht pyöreä: napit, timantit, kolikot, helmet, paperi, eylet, nepparit jne. Onko kellään kokemusta mitä materiaalia milläkin leikkurilla voisi lävistää? en ole uskaltautunut testaamaan kuin wc-paperia hylsyä, jottei leikkuri hajoa.

Ja mitä tehä tälle "jätteelle"? Oisko ideoita? Mä sain aikaiseksi vain nämä:

3 kommenttia:

  1. "Jätettähän" voisi käyttää sabluunana, eli tuputella musteella taustoja yms. Itsellä pyörinyt sellainen vielä toteuttamaton ajatus päässä :)
    Kauniita kukkia ja varsinkin nuo raidalliset on vinkeet.

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita kukkia, en edes tiennyt että tuollaisille on omat leikkuritkin. Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää :)

    VastaaPoista