tiistai 2. maaliskuuta 2010

Magnolia haaste #5

Aluksi oli tarkoitus tehä parane pian-kortti. Mulla oli jo sopiva tyttökin siihen, mutta tämänkertaisen haasteen nähtyäni en saanut sitten millään aikaiseksi mieleistä korttia. Mielestäni oranssi-ruskea yhdistelmä ei vaan sovi parane pian-korttiin, vaan itte käyttäsin vaikkapa vihreää ja oranssia. Yritin sitten vääntää oranssivoittoisen kortin, mutta sekin tuntui menevän plörinäksi. Kävi siinä sitten niin, että toipilas olikin jo toipunut pikavauhtia leikkauksesta, joten unohin koko jutun.

Oranssi-ruskea yhdistelmä ei ole mulle mitenkään vieras, tykkään hurjasti molemmista. Päätin tehä kummipojalle kortin, johon tuon värisävyn sain tungettua. Poika kun on kyseessä, niin jätin suosiolla krumeluurit poies. Kiva siitä tulikin:

Paperi kun oli kaksipuoleinen, niin tottahan toki senkin hyödynsin, vaikkei sovi enää haasteen väreihin:
Lapulle kirjoittelen sitten onnentoivotukset. Kun kortti oli valmis, tutkin sitä kauan miettien, miten se näyttääkin niin..öö..sopivalta. Sittenhän miä hokasin: ruskea taustapaperi on aivan kuin lintuja täynnä ja pöllökin leimakuvassa lentelee ja taustapuolella Marthan leikkuri teki aivan samanlaisia kiemuroita kuin taustapaperissa. Joskus onnistuu vahingossa.

Pöllön silmissä glossya ja Timpan filminauha on kalvoa. Ruskeaa aaltopahvia, ruuvihaaraniittejä, kirjaimet dymo (typo klick) ja pink paislee, paperit: Cosmo Cricket: earth love recycle ja My Mind's Eye: Bloom & Grow, Marthan Loops kulma- ja boordileikkuri.

3 kommenttia:

  1. Ihana! Aaltopahvijuttu dymoineen ja ruuviniitteineen on ihan mahtava.

    VastaaPoista
  2. WAU!!! Megaupea kortti!!! Tykkkään valtavasti!! =)

    VastaaPoista
  3. Upea kortti ja olen täysi samaa mieltä baulan kommentin kanssa! Todella upeita yksityiskohtia, tykkään kovasti:)

    VastaaPoista