torstai 21. helmikuuta 2013

Skräppihetket haaste #2

Osallistumpa minäkin ekan kerran Skräppihetket haasteeseen. Ihanaa, että on taas uusi haastesivusto, joka toivottavasti nostaisi minunkin skräppäyspäätä pystympään pitkästä aikaa.

 Menin kyllä siitä missä aita on matalin tällä kertaa. Eli villinä muotona ihan vaan piparireunaa. Tää paperi on sotkettu gessolla  ja Dalai Laman kirjoitukset on tulostettu valmiiksi ajat sitten. Ne on vaan oottanu inspiraatiota ja oikeata hetkeä. Pika-askarteluna vaan lätkin numeroidut kohdat sinne tänne ja kuvaksi valitsin entisen asunnon takapihalta otetusta maisemasta kuvan. Otsikosta taisteli noista kaksi lemppari ohjetta: "Joskus hiljaisuus on paras vastaus" ja "Vietä joka päivä hetki aikaa yksin." Tuon ekan sitten valitsin.
(pahoittelen kuvan laatua, yöllä ei oikein huikeita kuvia saa aikaan mun taidoillani)


Otsikko tehty typo clickillä ja tähdet leikkasin oman mielen mukaan akvarellipaperista. Maalasin  tähdet ja roiskin niihin maalia. Lisäsin mustaa tussia ja ressausta reunoille ja päälle laitoin kerrokset craclea. 
 Ehkä tässä vielä saa aikaan jotain, kun vaan aloittaa. Niin ja innostusta lisää uuden askartelutilauksen ootteleminen. Tiesittehän, että Paperinauhassa on mukavat alet tällä hetkellä?

3 kommenttia: