keskiviikko 16. tammikuuta 2013

P*skis 171: tagi, pitsi, kukka


Reseptinä p*skiksessa oli käyttää tagia, pitsiä ja kukkasta. Ne kortistani löytyy, vaikka oli niiin kivaa uppoutua suihkimaan vesivärejä ja roiskimaan gessoa ja maalia, että melkein muu unohtui. Suihkaus glimmer mistiäkin löytyy ja reunat on taas sotkettu musteella, taattua meinaajaa. Osallistun tällä kortilla haasteeseen: 


Heh, kyllä on kierossa koko kortti. Luonnossa ei oo noin mutkalla, kuten näkyy, kuvakin on ihan vino.No, ei anneta sen häiritä, eihän? Tosiaan pohjalla kaikkea vesiväristä gessoon, sabluunana toimi pieni pitsiliina. Sellainen pääsi tagin alle. Kaikki ostetut tagit taitaa olla loppu, joten tein ite leikkurilla ja rei´ttäjällä kuviopaperista sellaisen. Leimailin taas tuon onnea tekstin, kun en näköjään muita jaksa kaivaa esille. Pitsiä kiedoin tagiin ja reunalle länttäsin joskus ite tekemäni kukkasen. Tagin nauha on jonkun paidan henkarinauha. 


Ja kun läträämään rupesin, niin tekaisin pari muutakin korttia varastoon. Suutarin lapsella kun ei ole kenkiä eli mulla ei ole varastossa omaan käyttöön yhtäkään korttia valmiina tallä hetkellä.  Yllä olevaan korttiin käytin samoja aineksia kuin haastekorttiin, mutta materiaalia vähemmän. Pelkkiä maaleja ja musteita ja suihkeita ja koristeena vain nuo ite tehdyt kukat.

Alempaan korttiin leikkasin leikkurilla perhosen, jota käytin myös sabluunana, kun leikin gessolla. Pätkät tähtitarranauhaa ja joskus vaihdossa saatu leimattu teksti. Siinäpä ne.
  
6 kommenttia:

 1. WAU. Tässä on jotain todella kiehtovaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kortteja - ja olet päässyt oikein toteuttamaan itseäsi suihkuttelun muodossa - ja miten hyvä tuo alimman teksti - pitäisikö laittaakin jääkaapin oveen tai muualle...tuo teksti......kiitos siis inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Puuhis, se on varmaan se läträilyn hurmos, mikä noissa näkyy ;)

  VastaaPoista
 4. Ritva: mukavaa, jos inspiroin sinua!

  VastaaPoista
 5. Tästä tyylistäsi tykkään kovasti! Itsellänikin tuota samaa perhosta ja kiva saada uusia ideoita sen käyttöön.
  Mites, olisikos intoa tulla mukaan Inspis-haasteeseen? blogissani myös arvontaa tarjolla. ;) Tervetuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan vain perhoset lepattelemaan :) Käväisin blogissasi, kivalta vaikuttaa. Ehkäpä joskus sopivan paikan tullen voisin osallistua haasteisiinkin.

   Poista