keskiviikko 9. tammikuuta 2013

No johan tuli repästyä!

Uusi vuosi, todellakin uudet kujeet! Oon tehny sellasia repäisyjä, että rips raps vaan!Tukkahan lyheni jo viime vuoden puolella, mutta nyt puhaltaa uuet tuulet vähän enemmänkin. Ehkä oli jo aika päivittää profiilikuvakin himpun verran paljastavammaksi :D ja kertoa, että Emmo sai reippaudellaan ja hyvällä esimerkillä mut houkuteltua kaivamaan PL-kansion kaapista, pyyhkimään siitä pölyt ja pakertamaan vuoden mittaisen projektin parissa! Yhdeksäs päivä menossa ja vielä olen ajan tasalla, voitteko kuvitella? Tosin kuvat tilaan ja lisään albumiin sitten joskus. Mutta tekstit on raapustettu joka ilta. Alla todistusaineistoa siitä, että oikeasti kaivoin kansion esille.  


 
Ja vielä se suurin ihme. Liityin eilen naamakirjaan! En tiedä miksi.Voi jestas sentään. Onko kukaan muu pistäny rips raps näin uuden vuoden alussa?

2 kommenttia:

 1. Eikös tuollainen meininki ole juuri omiaan näin vuoden alussa :) Oma PL vuodelta 2011 on edelleen kesken - ehkä lupaan itselleni, että saan sen ainakin johonkin malliin tämän vuoden aikana.
  Mukavaa alkanutta vuotta - uusien kujeiden parissa :)

  VastaaPoista
 2. Mulla myös tuollainen työn alla ja kaikkea vasta kerännyt kasaan etten tiedä tuleeko mitään, kun näin pitkällä vuotta ollaan jo menossa :D

  Saako udella mistä olet noita taskuja ja kortteja ostannut? Minulla vaan perustaskuja :/

  p.s. eksyin blogiisi parolan aseman kautta.

  VastaaPoista