sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Leikkiä sydänleimasimella

Leikin vähän tiimarista ostetulla sydänleimalla. Ensin sydän taipui muutamaan sydämelliseen korttiin, joista mun lempparini taitaa olla tämä eka. Taustoissa enemmän tai vähemmän mustetta, punainen sydän ja tekstit dymolla. Vähän 3d-tarraa jokaista sydäntä kohottamassa, eipä kai muuta ihmeellistä.

Sitten käänsin yhden sydämen ylösalaisin ja muotoilin sen kuuseksi. Tulikin yksinkertainen joulukortti. Kraftiin rullaleimailin tekstiä ja kuusen latvatähdeksi laitoin kimaltavan haaraniitin. Teksti dymoa. Vielä se sydän taipui kuusenkoristeeksi. Mä liimailin monta sydäntä yhteen kolmiulotteisesti ja pistin naruun roikkumaan. Sydämen alle kiinnitin pari helmeä painoksi. Harmi, etten ookkaan ottanu siitä koristeesta kuvaa. Lisään, jos saan aikaiseksi :) Tykkään näin monikäyttösistä leimasimista.

4 kommenttia:

 1. WAU!!!! mahtavia kortteja ihan jokainen!! =)

  VastaaPoista
 2. Mageita! Ja niin erilaisia keskenään!!!

  VastaaPoista
 3. WAU! UPEITA kortteja kaikki! Sama leima mutta jokainen kortti on ihan omanlaisensa, tykkään! Ja huippu tuo kuusi-idea!
  Toi eka kortti taitaa olla munkin suosikkini jos saa valita ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Mä olen alkanut hankkimaan enempi monikäyttösiä leimoja, tulee rahanmenosta hyötyä enemmän :D ja kiva on vaivata aivonystyröitä ja koittaa keksiä ihan uusia juttuja samalla leimalla.

  VastaaPoista