sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Pskista ja muuta

Blogi on elänyt hiljaisuudessa kameran katoamisen vuoksi. Nyt on uusi hankittu ja kasa tekeleitä kuvattu. P*skiksessa pyydettiin näpertelemään jotain turkoosia, keltaista ja mustaa. Mun korttiin päätyi myös ripaus valkoista. Kortti odottelee vielä tekstiään. Lisään sen sitten, kun tiedän kenelle kortti päätyy. Ja kameran asetukset ei ole vielä hallussa. Harjoitellaan.


Sitten muita kortteja. Tämä kortti on tehty edellisen p*skiksen luonnoksen mukaan. Ja tässä jotain läpinäkyvää, kuten p*skishaaste #89 kuului. Se läpinäkyvä on tuo nauha. Ja tää on nimpparikortti. Taustapaperiin leimasin rullaleimasimella tekstiä, tuhosin luetun kirjan sivua kukkaan, laitoin muutamia haaraniittejä, kaivoin silppulootasta paperin paloja ja M-kirjain sai päällensä rock candy-hunnun ja vähän sinertävää mustetta.


Tämä kortti sai alkunsa siitä, että halusin käyttää Nelssonilta saamiani koristeita ja uudehkoa tekstileimasinta. Kukkaset sai varrekseen vihreää nauhaa ja nurmikon leikkasin vihreästä paperista.

Voi, tekisi mieli sanoa, että jospa nyt uuden kameran myötä blogikin alkaisi elämään, mutten taida itsekään sitä uskoa. Siitä pitävät huolen lapset, kesä ja tuleva muutto eli kamojen totaalinen peuhaaminen. Ehkä kuitenkin parempi näin, hyvä vaan, että on muutakin elämää kuin blogistaniassa matkustelu ;).

5 kommenttia:

 1. Ihania, värikkäitä kortteja! Ja monta!
  Onnea muuttoon, se ei taida olla kenekään lempipuuhaa...

  VastaaPoista
 2. Viisi todella kivaa korttia:)
  Onnea muuttopuuhiin ja pitkää pinnaa.
  Olet oikeassa, pitää sitä muutakin elämää olla kuin bloggailu:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja. Erityisesti tykkään tuosta toisiksi alimmasta turkoosin sävyisestä. Ihanasti olet siinä laittanut nuo haaraniitit =)

  VastaaPoista
 4. Sähän oot ollu ahkerana :) Hienoja kortteja kaikki!

  Tsemppiä muuttoon!!

  VastaaPoista
 5. UPEITA kortteja!!! =)
  tsemppiä muuttoon!!

  VastaaPoista