sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

inspistä ja muuta

Nyt seuraa kyllä hassuja kuvia. Kamera on miehen matkassa, mutta en malttanu olla skannaamatta pari juuri valmistunutta sivua. Enhän mä jaksa ottaa selville, miten osaset liitetään kokonaiseksi, joten tässä nyt on osa sivuista nähtävillä. Vaihdan kyllä kuvat kokonaisiinkin, jahka kamera kotiutuu. Luulen kuitenkin, että niistä näkee oleellisen.

Inspiksessä pyydettiin palapelailua ja sehän vaan passas. Tästä aiheesta on pitänyt tehä sivu jo puolisen vuotta sitten, jolloin 30 täyttyi, mutta kiva, että inspiksen myötä tämä tuli tehtyä edes nyt. Leikin kameran asetuksilla kesällä ja kuva tuli teetettyäkin. Tää oli sopiva leikeltäväksi ja tuohon Coelhon tekstiinkin se kävi. Niin ja mun miettteisiini.Paperi on My little shoeboxia. Vanha lippu ja kellotaulu tulostettu. Kuvan takana on project lifen tyhjä tarinointikortti, jossa "report"- tarra. Tarra on Lauralta. Sinne sitten kirjoittelen mietteitäni tästä iästä sun muusta. Tuo 30 kellotaulussa on vaahtomuoviaakkosia.

Sitten vähän ajankohtaisempaa sivua. Meidän perhe kasvoi ja luulen, että nyt se on myös täynnä. Näin on hyvä <3.

Taustapaperihan on My mind´s eyen, eikä näy tuossa kokonaan. Tuo alareuna kertoo koko paperin muodon. Muut paperit , koristeet ja aakkostarrat on Basic Greytä. Ehkä mun lempparivalmistajaa.

Yksi korttikin on jäänyt näyttämättä. Tässä se on:

8 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea perheenlisäyksen johdosta =) Kivoja sivuja molemmat, erityisesti tykkään tuosta neljä sivusta. Kortti on kanssa kivasti ideoitu ja toteutettu. Noi kukat tuo kivaa hempeyttä tuon revityn paperin rinnalle =)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Jokos mä onnittelin? (lahopää ole)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Ja suloine nelossivu! Nuo epäsymmetriset kukkaset kortissa on myös mainion näköiset.

  VastaaPoista
 4. onnittelut!
  kivat sivut ja ihana kortti!

  VastaaPoista
 5. Hurjasti Onnea perheenlisäyksesta!!! =)

  huiman ihanat sivut ja kortti!! tosi herkut värit!! =)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olokohon koko perheelle!

  Kauniita sivuja ja ihana kortti! Leiska neljä on kyllä todella kaunis ja tunnelmallinen.

  VastaaPoista
 7. Kauniit sivut, ja kortti on tosi hieno - ihastuin noihin kukkiin jo heti kun ne esittelit :) Tykkään kovasti sun värienyhdistelystä kaikissa kolmessa työssä.

  VastaaPoista
 8. Ihanat kukkaset kortissa! Ja onnittelut =)

  VastaaPoista