maanantai 4. huhtikuuta 2011

"Uusi" pinniksen suoja

Halusin erivärisen pinniksen suojan tulevalle kuopukselle ja jonkun aikaa jo kangaskaupoista etinkin sopivaa kangasta. Aikaa kului ja humps, huomasin, että pian tässä ollaan kahtena kappaleena, eikä ompeluaikaa ole sitten vähään aikaan (?) ollenkaan. Niimpä eräs ilta kaivelin pientä kangasvarastoani ja sieltähän se sopiva palanen löytyikin. Mitä sitä suotta kauppoja ravaamaan! No en kyllä olisi enää jaksanutkaan könytä kauppaan asti. (tän kuvan on ottanut Lintunen 2,5v.)

Kangasvarastoni ei ole suuren suuri, itseasiassa kaikki mahtuvat tähän lootaan (tilkuille on sitten oma lootansa). Sieltä nappasin kankaan, jonka olen joskus 2000-luvun alussa ostanut Anttilan alelaarista. Ompelin kankaan entisen suojan päälle. Nyt kelpaa vaavin köllötellä sängyssään. Tai siis joskus ensi viikon loppupuolella, kun kotiudutaan. Hassua muuten tietää jo etukäteen kuopuksen (oletettu) synttäripäivä. Luulen, että blogiin tulee jonkinlainen tauko loppuviikosta alkaen.

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut tuota kangasta kans joskus aika iiiso palanen, mutta en saanut siitä mitään aikaiseksi (niin kun en muistakaan kankaistani) ja myin sen eteenpäin, ilahduttaa nyt jotakuta muuta :) Musta toi on aika veikee toi kuosi!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä sinne! Kyllä tuonne pinnikseen kelepaa lapsen laittaa :)

    VastaaPoista