torstai 10. maaliskuuta 2011

Kirppistelyä ja maalausta

Olen ettiny Lintusen huoneeseen kivaa ja värikästä aakkosjulistetta, jotain tämän kaltaista, mutta mua häiritsi, ettei tuossakaan ollut ääkkösiä. Päädyin sitten maalaamaan akryylimaaleilla itte nämä "julisteet" käyttäen sabloonana pahvikirjaimia.

Äskettäin löysin kirppikseltä vanhan muistipelin ja sittempä hokasinkin, että noistahan voisi kehitellä aakkostaulun. Siis jos raaskisi. Pitkään pohdin ja tulin siihen tulokseen, että kyllä puolet korteista voisikin päätyä tauluksi. Nyt metsästän sopivaa kehystä ja mietin, että miten ne saisin kiinnitettyä kehyksiin niin, ettei korttien taakse jäisi mitään länttejä, jos nämä joskus päätyvät entiseen tehtäväänsä muistipeliksi. Kiinnitysideoita?? Itelleni ei tuu muuta mieleen kuin valokuvakulmat. Ja mitähän käyttöä keksisin noille maalatuille kirjaimille ja numeroille?

Oi joi, miten huonoja kuviakin osaan ottaa. . :/

Näistä korteistahan saisi molemmille lapsukaisille omiin huoneisiinsa samanlaiset taulut. Niin jos olisi vielä se toinen huone.

3 kommenttia:

 1. Ihana aakkosmuistipeli!

  Valokuvakulmien ohella mieleen tuli laatikkomainen kehys ja taustaan kiinnitetyt verho tms. nipsut.

  VastaaPoista
 2. Epäkorrektia N-kirjainta en kyllä laittaisi lapsen seinälle..

  VastaaPoista
 3. Sprayliimaa voi käyttää väliaikaisena liimauksena, kun sitä sumuttaa vain toiseen liimattavaan pintaan, mutta kannattaa käyttää huoneessa jossa ilmanvaihto on hyvä, tai ulkona(jos sää sallii :D). Spray liimat on kyllä aika arvokkaita ja niissä on tosi paljon eroja! Toiset on ihan höttöisiä, eivätkä liimaa oikeastaan yhtään, ja toiset taas tahmaavia tököttejä.

  Terveisiä Lintuselle kummitukselta, joka eksyi tänne muun netissä möllöttelyn sivussa!

  VastaaPoista