torstai 17. maaliskuuta 2011

Itte väännettyjä koristuksia

Ison mahan vieressä köllötellessä on tullu tehtyä muutamia koristeita, jotka oletettavasti päätyvät kortteihin. Ainakin pari päätyi jo edellisen postauksen korttiin.

Tässä ekassa kuvassa on puunappeja ja pahvilankakukkasia ja teippikoriste.

Hankailin puunappeihin erivärisiä musteita ja leimailin minileimoilla kuvioita. Poikkeus tuo perhonen, joka on leikkurilla leikattu ja siitä jääneen sabluunan avulla töpötelty nappiin. Harkitsen vielä esim. glossyä tai craclea. Ja sitä, että noista saisi kivoja magneettejakin.

Koristeiden joukosta löytyi ekoja kukkahankintoja, eli noi pahviset kukat, jotka ovat jääneet aika lailla käyttämättä. Ihmettelen yhä noiden alempien piparireunaisten kukkasten funktiota, että miksi niissä on pienet viillot tuossa keskellä ja iso reikä hieman toisessa laidassa. Ne viillot ainakin mun mielestä huusivat ompelua, joten koppasin ekan langan minkä käsiini sain ja ompelin ympyrän. Sitten vielä hieman Maikkoa matkien kieputin lankaa tuon ison reiän läpi. Takimmainenkin kukka sai vähän väriä langasta. Ja jokainen sai vähän ruskeeta mustetta reunoille.

Teippejä aloin vaan teippaamaan kaksin kerroin ja niistä syntyi tollainen koristus, joka sai yhden puunapin piristykseksi.

Tässä alemmassa kuvassa on käytetty vain kahta ympyräleikkuria, pieniä reikiä tekeviä pihtejä, glossyä, ruskeeta mustetta, liimaa, vähän saksia ja paria nappia (oikeita siis).

Innostuin minäkin Elinarskun ja Veeruliirun napeista ja tehtailin niitä sitten elinarskun tyyliin. Väänsin siinä sitten sohvalla köllötellessä muutakin samoilla materiaaleilla. Ekaksi tein taas tuon yläkulmassa olevan "kukkasen" ja sen jälkeen lähti lapaset käsistä. Huomasin tehneeni myös tuollaisen nappikoristeen, kärpässienen ja jopa siilin - jolta unohtu värikäs nenä, mutta ehkä se muistaa sen vielä tökätä paikalleen.

4 kommenttia: