sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ystävänpäiväkortteja

Vielä on pari ystiskorttia julkaisematta, joten nyt on oiva hetki ne paljastaa tulevan ystävänpäivän kunniaksi.

Ekassa leikin tuolla iloisen värisellä nappikuvioisella paperilla. Yhdestä napista väänsin kynän avulla entisen koulukaverini kuvan. Ajatuskuplan leikkelin ihan omasta päästä. Punainen paperi on tuon nappipaperin toista puolta. Softissydän on tiimarista ja teksti dymonauhaa.


Tämä toinen kortti on värimaailmaltaan jotain aivan muuta kuin pinkkiä ja vaaleanpunaista. Itseasiassa se näyttää kovinkin synkältä, mutta siihen on omat syynsä ja kortin saaja kyllä ymmärtää sanoman. Siis toivottavasti. Mutta onhan siinä kauniina ja kimmeltäviä tähtösiä ihan mukavasti.


Lintusen kanssa tehtiin yhteistyössä pikkukavereille ja "kummeille" ystävänpäiväksi pingviinikortit, ohjeet löytyy uusimmasta Taika-lehdestä (ellen nyt väärin muista). Lintunen maalasi sormillaan pingviinin jalat, kädet ja nokat. Äiti leikkasi osat. Lintunen sitten liimasi osaset paikalleen äitin avustuksella ja piirsi hienosti silmätkin. Leikkurilla leikattuja sydämiä hän vielä vähän koristeli tussilla. Onkohan neiti 2,5v. :llä askartelijan vikaa, kun noin hienosti onnistui nuo maalailut? Täällähän käytetään jo kuvioleikkureita ja paperileikkureitakin suvereenisti äitin valvovan silmän alla.


Ai niin, tätä pskikseen menevää korttia en ikinä saanut ajoissa postattua, mutta laitan sen nyt näkyviin. Jotenkin kökkö siitä tuli.

5 kommenttia:

 1. toi eka kortti on ihan mahtavan ihana! tokassa on hyvä sanoma ja toteutuskin miellyttää mua. pingviinikortit on ihan älyttömän suloisia! pitää laittaa idea korvan taa tulevaisuutta varten. eikä tuo viimeinen kortti musta kökkö oo ollenkaan. kivat värit, kukat ja ihanaa pitsiä, mitä muuta sitä tarvis? :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat pingviinit!
  Mä kokeilin just viikonloppuna, mutta meidän 1v 10 kk neiti ei osannut vielä kuvioleikkuria käyttää - sellaista kahvaversiota. :)

  VastaaPoista
 3. oi WAU!! superihania kortteja!! megalutuiset pingviinit!! =)

  VastaaPoista
 4. kivoja kivoja kivoja!

  VastaaPoista
 5. Elinarsku:Ehkä mä olen värien tarpeessa kun tuo eka miellytti itteeni paljon enemmän kuin tuo viimenen.

  Riikka: Lintunen (2,5V.) ei vielä jaksa painaa MS-leikkureilla kuvioita, mutta fiskarsin kahvaleikkureilla jaksaa jo jonkun kuvion leikellä, jos on ohkasempaa paperia. Kyllä se teilläkin välineaskartelu-ura urkenee pian!

  SannaS: Miustakin noista "pimviineistä" tuli aika lutuisia.

  Shys: Kiitosta!

  VastaaPoista