lauantai 5. helmikuuta 2011

Lahja siskolle

Niin, siskokulta jos olet tiirailemassa tätä, niin hus pois nyt.

Mun 20 vuotta vanhempi siskoni täytti pyöreitä eli (taas) 15v. ja meni vielä karkaamaan juhlapäivänä, joten meinasin siitä hyvästä laittaa hänet kotiarestiin, mutta hellyin kuitenkin.

Muistin yks päivä keittiön kaapissa majailevan vanhan peltipurkin ja mietin, että mitä ihmettä se mahtaa sisältääkään. Kurkkasin ja yllätyin iloisesti: kaikkea vanhaa "romua", rikki menneitä koruja lähinnä. Siinä niitä pöydälle levittäessäni sain idean tuunailla ja rakentaa osista jotain. Ja ennen pitkää huomasin tehneeni lahjan siskolleni. Kas, tällainen laukkukoru siitä tuli:


Osat ylhäältä alas: jostain tollanen avaimenperäsysteemi, siinä kiinni tuo pienempi pyöree on napakorustani, isompi pyöree, sydän ja sen alapuolella oleva helmi siskoni korusta ja tuo lintu omastani.

Aluksi oli tarkoitus putsata tuo pääsky ja laittaa siihen nahkanyöri (kiinni toisesta siivestä ja pyrstöstä), mutta ei se miellyttäny silmää ollenkaan. Tämän väkerryksen jälkeen siitä tuli tuo laukkukoru ja koska siinä on osia mun ja siskoni romuista, se on mielestäni oikein mainio lahja justiinsa siskolle.

Pakkasin sen isoveljeltä saatuun kis-kis lootaan ( joo, namit on syöty jo viime vuonna!) ja pohjalle laitoin toiselta isoveljeltä aikoinaan lahjaksi saadun kestävän ruokailuservetin. Koru on kiinni servetissä sydän neulalla.

Servetin päälle leikkasin skräppipaperista osuvan ööö, tagin?!

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo teksti:) Ja korukin, varsinkin kun siinä on vähän ajatusta mukana:)
  Mulla on viisi kis-kis-laatikkoa täynnä leimakuvia...ja itseolen ne tyhjentänytkin eli herkutelleut!(ennen karkkilakkoa!)

  VastaaPoista
 2. ja voi wau, täydellinen lahja!! =)

  VastaaPoista
 3. Joo, kis-kis namit (tai ihan mitkä vaan namit) on kyllä NAMEJA.

  VastaaPoista