sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Askarteluilta ystävän kanssa

Viime viikon lauantai-ilta oli mukava ilta. Kasa herkkuja, askartelukamaa ja hyvä ystävä. Juu, eihän sitä valmiiksi saatu askarreltua juurikaan mitään, mutta ideoita kyllä lenteli. Ja pääasia, että vatsat tuli täyteen ja kuulumiset vaihdettua. Kiitos M, oli tosi kiva ilta! Kaveri keskittyi ystiskortteihin ja ite sain aikaan koko iltana vain tämän 6x12 leiskan (josta otin taas pimeällä liian huonon kuvan): Mutta mutta, kaverin ystiskorteista kai innostuneena ideamylly lähti käyntiin ja kaverin lähdettyä tein valtavalla vauhdilla nämä kaksi ystiskorttia.

Muutama muukin idea muhii päässä, mutten vaan ole ehtinyt niitä toteuttaa vielä. Yleensä olen tehny kaikille (=muutamalle) kaverille samanlaiset kortit, mutta nyt jäin ihan miettimään mitä just tietty kaveri merkitsee mulle. Ainakin mulla on ihan erilaisia kavereita, joitten kaa puhutaan eri asioista. Näistä korteista en nyt paljasta ideaa tai tuntemuksia, koska te kaverithan tunnistaisitte heti ittenne. Pysyköön siis salaisuutena ;)

4 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja ja hauskoja ideoita!

  VastaaPoista
 2. Ihana leiska ja UPEAT kortit!!! =)

  VastaaPoista
 3. Marika, Riikka ja SannaS:

  Hassua, miten sitä välillä saa turata kauankin jonkun kortin kaa ja tulos on siedettävä, mutta välillä lykästää ja idean putkahdettua päähän ja sieltä paperille (korttipohjalle siis) on tulos yllättävä. Sitä ihan hämmästyy, mitä tuli tehtyä. Harvinaisia nämä hetket, niistä täytyy nauttia.

  VastaaPoista