sunnuntai 5. joulukuuta 2010

pskis#68: luonnos

Mä en yleensä välitä luonnoksista, mutta nyt Pian tekemä luonnos oli toisella tiirailulla tosi kiva ja pitihän se pskikseen taas osallistua. Poikavauvakortillekin tuli yllättäen tarvetta, kun rakkaan ystäväni pikkukakkosella olikin jo liian tylsää masussa ja päätti tulla jo nyt joulun viettoon eikä vasta uuden vuoden rakettien aikaan. Kortti syntyi vaivatta ja tuli itelle erittäin mieluinen.


Jämälootasta kaivelin paperinpalaset, leimakuva vaihdossa saatu, tähdet lävistetty kuvioleikkureilla, väritetty copiceilla, cracklea päällä ja reunoilla rock candya. Jälestä päin huomasin, että tuo sininen ympyräpaperi muistuttaakin maapalloa ja pilvipaperikin sopii teemaan. Muutama timangi nurkissa. Ai niin, taisin reunoja pehmentää musteella -taas kerran.

9 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen suloinen kortti!! Teksti ja kortin kuviopaperit ja koko idea sopivat ihan saumattomasti toisiinsa!! Ihana!!!!

  VastaaPoista
 2. Tuo on aivan ihana! Tekstikin on hauska ja koristukset mainiot!

  VastaaPoista
 3. Syystäkin olet tyytäinen, aivan ihana, raikas ja samalla suloinen kortti pienelle miehelle!

  VastaaPoista
 4. tosi ihana, luonnos sopii tähän hienosti!

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti. Raikkaat värit. Sinun kortissasi koristeetkin ovat tasapainossa upeasti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, yllätyin itsekin, miten palaset vaan loksahteli paikoilleen ja hassua oli huomata jälestä päin miten kaikki sattui hyvin teemaan.

  VastaaPoista