torstai 6. toukokuuta 2010

Get inspired #105: ISO kirjain

Helppo nakki tämänkertainen inspis, jossa pyydettiin vähän suurentelemaan kirjainta. Mies antoi luvan kuvien julkaisuun ilman sensuuria, koska häntä ei kuulemma tunnistaisi siitä kuitenkaan. (Eihän miehestäni muunlaisia kuvia saakaan, heh.. ) No, päätin kuitenkin piilottaa silmät, ettei kukaan säikähdä hänen hulluja silmiään ;) Taitaa Lintunen tulla isäänsä, molemmat alkaa heti velmuilla, kun kameran näkee. No, mikäs siinä, mulla ainakin on hauskaa! Ylemmässä kuvassa Lintunen kattoo alta kulmien isäänsä, että "mitä toi meinaa??!", mutta taitaa alakuvassa jo tajuta, mikä on homman nimi. Ai niin, Lintunen sai sivun käsiinsä, siitä nuo rypyt paperissa.

Otsikossa käytin isoa alkukirjainta kuten haasteessa pyydettiin. Joku saattaa myös tunnistaa, että sivu on yhden April pagemaps luonnoksen mukaan tehty. Ainakin suurinpiirtein. Koristeena raikuvan punainen post it-lappu, napissa kiinni harmaata kuminauhaa yhdestä lelupakkauksesta. I-kirjain kohotettu 3d-tarralla ja maalattu röpelöiseksi valkealla maalilla.

(Tälle päivälle luvassa kasa muitakin päivityksiä)

5 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään. Koko on kiva ja tähti iloinen piristysruiske muuten aika harmonisessa (kuvista huolimatta) kokonaisuudessa.

  VastaaPoista
 2. Hauskat kuvat, erityisesti tuo sormella osottelu on mukava, vaikka ei kokonaan näekään. Kesti vähän ennen kuin tajusin missä se post-it-lappu on ;o) tähti/nappikoriste näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 3. hurjan kiva! Ihana tuo tähtikoriste tuomassa väriä sivuun!

  VastaaPoista
 4. Tykkään ihan älyttömästi!!!!!!!!!! ja arvaa vain että käy kateeksi kun sinä sait laitettua tuon kehyksen leiskaan niin hienosti. Minun oli jätettävä pois kun en osannut. höh. Ihanaa tuo pohjapaperi ja tähtikoriste on erityisen pop!

  VastaaPoista