maanantai 19. huhtikuuta 2010

Get inspired #103: teippailua

Inspishaasteessa #103 tuli siis käyttää ihan mitä tahansa teippiä. Hyvä tilaisuus käyttää enemmän tätä pitsiteippiä. Se ei tunnu koskaan loppuvan. Ja onhan siellä näkymättömissä myös kaksipuoleista teippiä. (Klikkaa kuvaa isommaksi. )
Sivu on hieman kesken. Juuri kun tuuletin, miten hyvin olen organisoinut viimeinkin askarteluhuoneeni (=vaatehuone), niin en nyt sitten löydä mistään valkoisia valokuvakulmia. Sellaisen olisin tuohon valokuvan vasempaan ylänurkkaan iskenyt. Tiedän, ettei ne sijaitse askartelukopperossa, joten isken, jos ne joskus vastaan tulee.

-paperi:BG
-perhoset lävistetty jostain jouluisesta paperinjämästä daisy-kukkaleikkurilla. Olen vain kaksi terälehteä leikannut pois ja lisännyt vartaloksi timattinauhaa

-mustalla kynällä perhosta rajattu ja piirretty tuntosarvet

-aakkoset AC ja dymonauha
-pitsiteippi ja kukat jostain

- koko 6" x 12"

Kuva skannattu, joten siitä ei erotu, että perhoset siivet on koholla. Tarinointi puuttuu, mutta lisään sen sopivan hetken tullen tuohon alas. Sensuroisin sen kuitenkin, joten jätän nyt ilman tekstiä.

10 kommenttia:

 1. Tosi ihana ja nimenomaan kaunis sivu. Vihreä ja valkoinen toimii aina ihan loistavasti ja mistä ihmeestä saa tommosta ihkua teippiä. :)

  VastaaPoista
 2. Vau! Kaikki kohdallaan tyylikkäästi ja tasapainoisesti.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis sivu - ja koko viehättää myös kovasti!

  VastaaPoista
 4. Baula: teippiä tuli ostettua aikoinaan samasta paikasta kuin viivakooditeippiäkin, mutta nyt en kyllä putiikkia muista. Eipä ole aikoihin näkynyt kenenkään valikoimissa.

  VastaaPoista
 5. kaunista on, värit ja teipit. 6x12-koko on mun mieleen myös. tasapainoinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 6. Raikkaanvihreää, mustaa ja valkoista - varma yhdistelmä, nam! Pitsiteippi <3

  VastaaPoista
 7. Minäkin tykkään väreistä, asettelusta, kaikestä mitä tässä on lueteltu... :-) Kaunis sivu tosiaan.

  VastaaPoista