torstai 29. huhtikuuta 2010

pskarteluhaaste #37: maisemointia ja taustaa

Taisin mennä vähän sieltä mistä aita on matalin. Käytin nimittäin pskishaasteeseen #37 maisemaksi valmiita kuviopapereita, enkä niitä hirmusesti muokkaillu. Kivaa oli ja kortteja syntyikin kaksi:
Käytin magnolian pilvipaperia ja siitä tuli idea tuohon onnittelutekstiin ja minikukkaset löysi helposti tiensä alanurkkaan paperiruohikolle. Ruohikko on muuten punapilkullista toiselta puolelta. Teksti tietysti dymonauhaa.

Tän seuraavan kortin kanssa sattu moka: pudotin leimasimen uudestaan paperille, mutta noi tahrat ei ainakaan mua niin paljon haittaa, että leimaisin uuden. Pitäähän sitä paperiakin säästää. Sitä paitsi kiire näkyy nyt kuvassa paremmin, vai mitä?! Taustalla olevat talot leikattu AC kuviopaperista. "Tie" on pala paperia sälälootasta.

5 kommenttia:

 1. Vautsi, hienot taustat. Ihan mahtava toi hurjastelija. Enkä ois kyllä huomannu mitään mokaa, jos et ois sanonu. Enkä tiä huomaanko vieläkään. :D

  VastaaPoista
 2. Alempi on aivan ihana, just tuommosista vauhdikkaista mä tykkään!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kortteja molemmat.
  Ylemmässä kukat kasvavat hienosti ruohikosta esiin pilvitaivasta vasten.
  Alemmassa taasen on ihanan vauhdikasja hauska tunnelma. Talot ovat mainiot taustalla!

  VastaaPoista
 4. Hienoja kortteja molemmat!
  Enkä olisi huomannut mitään mokaan ellet olisi kirjoittanut,
  eikä sitä kyllä muuten juurikaan huomaa! Kyllähän se öljy varmasti lentää kun on autoilijalle semmoinen kiire ja vauhti! :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kortteja molemmat, hyvälle tuulelle sait näillä!

  VastaaPoista