sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Inspiroidu #94

Kerran on tilaisuus olla koko päivä yksin, niin silloin mennään eikä meinata. Korkkasin tällä kertaa Inspiroiduhaasteen #94. Olen inspiroitunut monen monta kertaa, mutta nyt vasta osallistun ihan virallisesti. Skräpeltelin kovasti twistaten, liekkö yhtään sinnepäin..Kuvaa en tohtinut repiä tuon enempää. Aiemmin on tullut näperreltyä 12 " koossa, mutta nyt kiinnostaa ihan perus A4 koko (kiitos Hempalle opastuksesta!). Ja ahaa- elämyksen sain, kun etsin harmahtavaa paperia journalingille. Käsiini osui opiskeluajalta jäänyt piirtoheitinkalvopaketti. Tuo on siis kalvon aluspaperia. Hyvin tulostinkin otti sen vastaan, vaikka kovin ohutta oli.

Teksti: "Älä koskaan lakkaa haaveilemasta, mutta pidäthän silti varpulaiset maassa, lintunen."

Taustakartonki: Colorcode vintage collection, journaling:piirtoheitinkalvon taustapaperi, kalvo: Carolees Creations ting a ling, kirjaimet Tiimarista, maalia, timpan perhosen siivet, kukka ja niitti jostain.

edit: yritän jossain välissä keretä muuttamaan kuvan kokoa, ettei tartte tihrustaa.

7 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti tästä. Värit ja yksinkertainen asettelu toimii. Mitä tuo kennojuttu on, näyttää yläkuvassa vähän kalvolta tai rub onelta?

  VastaaPoista
 2. baula: Kiva, että tykkäät! Se "kenno" on tosiaan kalvoa. Carolees Creations: ting a ling merkkistä. (Kiitos muuten promarkereista, miä olen se, joka silloin joskus siulta sen kasan ostin. Kovassa käytössä on ollu.)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis sivu, rauhallinen. Sisältö ja ulkoasu kauniissa tasapainossa.

  Ja hauska nimi blogillasi! Sitä tulee meinattua niin kaikenlaista. :-)

  VastaaPoista
 4. Kennojuttua minäkin ihailin, se on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 5. sannika: Kiitos kommentista. Blogin nimi on muuten väännös nimestäni, mutta sopii muutenkin täysin mulle. Ainakin kovat on aikomukset.

  xing ja shys: kiiiitos!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan värinen, haaveellinen sivu.

  VastaaPoista