keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Inspiroidu #95

Entten tentten teelikamentten oli tämänkertaisen Inspiroidu-haasteen aiheena. Ei tarvinnut kauaa miettiä mikä sivun aiheeksi.

Ennen äitiyttä makasin usein sohvalla ja ruikutin "mitä tekis ?", oli aina niin tylsää. Nyt kun olen äiti ja jos saan hetken omaa aikaa, niin sama lause toistuu "mitä tekis ?" Nyt on vaan niin paljon tekemistä, ettei tiiä mistä aloittas. Yleensä lempipuuhat on mielessä, eikä suinkaan kotityöt.


Näitä lempipuuhia on paljonkin: ompelu, neulonta, virkkaus, korttien teko, skräppäys, muu askartelu, maalaus, kirjeiden käsinkirjoittelu jne. Niistä on sitten aika vaikea valita, kun ei tuota aikaa tahdo olla näihin käytettäväksi.

Sivu on skannattu ja tuntuu aaltoilevan, koska otsikon yläpuolella oleva pieni sydän sekä alimmaisen valokuvan kulmassa oleva koriste on kohotettu. Älkää antako sen häiritä.

Teksti menee näin:"neuloisko, ompelisko vai askartelisko? Monen monta keskeneräistä projektia ja ainakin miljoona uutta ideaa päässä. Eikä sekään vielä riitä, vaan helposti löydän itseni netistä haalimassa lisää tekemistä.

Kun työelämä kutsuu, omaa aikaa jää vielä vähemmän. Nautin tästä vielä kun voin ja jatkan sitten eläkkeellä. (hoitovapaalla 02/2010)"

Ylimmässä kuvassa on neulomani pöllöslipoveri, keskimmäisessä ompelun kohteena pyykkipussukka Lintusen mummolassa yökyläilyjä varten ja alimmassa murto-osa kirjainlaarini antimista. Kovasti twistasin, mutta kuvat ei suostunu menemään vinksin vonksin ja koriste hypähti tarinnoinnin viekkuun. Taas A4-koko, ehkä ensi kerralla jotain muuta.

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva sivu! Tykkään kovin asettelusta: kuvat suorassa, mutta tekstilaatikot vinksinvonksin. Sama ongelma täälläkin, ihan liikaa mielenkiintoisia juttuja, joita huvittaisi kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. voi, kuulostaa niin tutulta tämä valinnanvaikeus sivussasi! ihan sama juttu täällä. tykkään sivustasi, kiva väriyhdistelmä ja kivat pikkukuvat. kyllä se on selvästi twistattu!

  VastaaPoista
 3. Viehättää minuakin sekä asettelu että väritys!

  VastaaPoista
 4. Tuttua, tuttua asiaa on... Ja ihanat paperivalinnat sivussa, varsinkin turkoosista tykkään hurjasti. Mistä tuollaista ihanuutta olet löytänyt?

  VastaaPoista
 5. Aika ihana sivu: tykkään sekä toteutuksesta että aiheesta <3

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kommenteista! Tuota Elsien kuviopaperia olen säästellyt jotain tämänkaltaista aihetta varten ja kiva, että se osu ja uppos täysin myös twistiä aatellen.

  Pia K: en nyt muista tarkalleen mistä miä paperin hankin, kun siitä on aikaa varmaankin puolitoista vuotta, mutta vahva veikkaus on Heinikka.

  VastaaPoista