tiistai 18. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkortit 2014

Tällaisia kortteja lähti hiukan myöhässä ihanille ihmisille tänä vuonna ystävänpäivän kunniaksi. Mun mielestä ystävänpäivä on kyllä joka päivä.

Ekassa kortissa on vihreetä pallukkapaperia taustalla, revitty punaista kuviopaperia päällä pieni ruskea paperinpala ja vähän sitä pallukkapaperia ja sit toi ihana tarra. Tiimarin (R.I.P.) huopasydänniitti koristeena. 


Toisessa kortissa kuviopaperia alla, revitty suikale pallukkapaperia, tekstitarra, alla gessoa ja katkoviivaa kynällä ja tuollainen huopasydänniitti. 


Kolmas kortti  sai taustalle kahta eri paperia ja tuollainen pitsiliinatarra keskellä ja sen reunalla  tiimarin huopalintu koristeena. Paksu pahvinen tekstitarra. Vähän katkoviivaa reunoilla.


Neljännessä kortissa kahta paperia taustalla, pahvisen sabloonan läpi piirsin linnun ja maalasin sen gessolla. Reunoilla kynällä piirretty katkoviivaa ja punainen timangi silmänä. Tekstitarra alhaalla.


Viidennessä kortissa on paria paperia, gessoa, katkoviivaa, tarra ja tiimarin koristeniitti.


Viimeiseen korttiin laitoin kukkaisen paperin ja kuviopaperista tuollaisen boordin. Pahvisen sydämen maalasin huolimattomasti pinkiksi, gessoa alla. Dymolla teksti ja tuollainen helmitarra koristeena.

On muuten aika kiitollinen olo, että mulla on ihmisiä, joille saan tehä tällaisia söpösiä kortteja. Ootte ystävät ja toverit tosi tärkeitä mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti