torstai 9. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkortteja

Tuli viime tipassa taas näperrettyä ihanille ja erilaisille ystävilleni erilaiset ystävänpäiväkortit. Voi olla, että joku kaveri saattaa jo nyt käydä kurkkimassa, mutta se jääköön arvoitukseksi, että kuka saapi minkäkin kortin :)


Valkealle neliökorttipohjalle lätkin perhosia niin, että ne muodostivat sydämen. Ei todellakaan mun idea, vaan napattu netin ihmeellisestä syöveristä. Yhden perhosen korostin pienemmällä ja vaaleamman punaisella perhosella sekä helmellä ikäänkuin ystävän tärkeyttä ja ainutlaatuisuutta korostamaan. Ystävähän on myös aika helmi ;) Perhossydämen päälle tein paperista "nauhan", johon kirjoittelin "olet tärkeä" -tekstin. Feikkiompelukset kynällä ja valmista tuli.

Tämä kortti veikin sitten enempi aikaa, kun huvitti kokeilla jotain muuta taustaksi kuin aina sitä samaa (eli vähän korttipohjaa pienempi kuviopaperi sellaisenaan korttipohjaan kiinni). Nyt siis vähän leikkelin kuviopaperia pienemmiksi ja pyöristelin osan kulmista niin, että paperit muodostavat tavallaan kukan.

Pari paperikukkaa, joista toinen sai vähän valkoista maalia päällensä ja niitten keskelle iso sydänniitti. Muutama kiepsautus kirpparilankaa ja dymotekstiä. Siinäpä se.

Sittempä kaivelin tyttären valkean sormivärin ja aloin tuputella sormella ekasta kortista jääneitä perhosten taustoja apuna käyttäen perhosia taustapaperiin. Huh, mikä lause, meniköhän se ees oikein?! Reunojakin tupsuttelin sormivärillä. Lisäksi leimailin ruskealla toisenlaisia perhosia taustaan valkoisten joukoksi ja pahvisydämeen laitoin aimo annoksen lumiefektiä. Kirjottelin tuohon alas pienen tärkeän viestin valkoisella kynällä. Neljäs kortti onkin sitten kaukana sydämistä, mutta jotain lentelevää siinäkin on. Tämän pöllökortin oli tarkoitus joskus osallistua johonkin haasteeseen, mutta eihän se ehtinyt. Nyt sen oli aika päästä lentämään ystävän luokse.

Sisäpuolen pöllöt tulevat esiin, kun kortin aukaisee. Mun jokainen kaveri on kyllä mulle tosi tärkeä, tämäkin meni HU-HUUrjan tärkeälle kaverille.

Suloista ystävänpäivää!

2 kommenttia:

  1. aivan ihania kortteja!! tosi suloisia!! =)

    VastaaPoista
  2. Tosi söpöjä kortteja! Ihanat nuo leijailevat pöllöt viimeisessä. Perhosten sydänrykelmä on myös upea.

    VastaaPoista