maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulukorttipläjäys

Tässäpä näytille viimeisetkin tilausjoulukortit.

Tähän ekaan käytin jämäpapereita. Vihreä papru oli itsessään niin kiva, etten tohtinut sitä enempää peittää. Piparireunainen ympyrä on napsuteltu x-cutin leikkurilla ja itse napsuttelin nuo pienet reiät. Tekstileimasin on setistä, jota saa Taitopuoti Paperinauhasta. Nauha jotain "tosi" vanhaa.

Tästä en tiiä, että tykkäänkö vaiko en. Tiimarin ympyrän muotoisiin läpinäkyviin tarroihin laitoin alle paperia. Pallopaperi jämälootasta, teksti samasta setistä kuin edellisessäkin kortissa.

Tilkkutäkkikortissa käytin pieniä paperin jämiä ja teksti on samaa settiä, "piparipaperi" tehty kuten ekassa kortissa. Kaipais ehkä jotain lisää, mutta kortit meni jo saajalleen.

Samaa settiä tämäkin kuusenkantaja-kortti.


Tämän kortin kranssi on lainaleimasimella (BG) leimattu kuviopaperille. Teksti samaa settiä. "Pakko" saada tämä leima omaksi, ihastuin täysin.


Sain ihanan pitsiboordileikkurin lainaksi ja siitähän piti tietysti heti vääntää kaikkea muuta kuin boordia. Pistin boordin palasiksi (hei siis en leikkuria tietenkään!) ja näpertelin kehyksen tuolle ihanalle korttikuvalle. Taustalla punaista kuviopaperia ja leimasin siihen muutaman joulun toivotuksen. No siis tarkoitus oli vain leimata kerran, mutta se ei näyttänytkään hyvältä kyseisessä kulmassa. Tein toiseen kulmaan ja sitten vähän mopo karkasi käsistä, mutta hyvä niin. Pari enkelikorttiakin tein. Ekaan tuli kunnon glimmer mist suihku, eli ihan liikaa. Pari tähteä napsuttelin leikkurilla hopeapaperista.
Tästä viimeisestä tuli kiva. Ruskean paperin rullailin sellasella vekottimella aaltomaiseksi, punaista pilkkupaperia ja vihreetä pilkkunauhaa. Teksti taas samaa settiä.

Nyt taitaa olla tilauskortit valmiina. Ihmeen aikaisin, mutta eipä ollut pahemmin väritettäviä leimakuvia, jotka vie enemmän aikaa. Omat on jo tekeillä. Tässähän taitaa jäädä aikaa vaikka mihin. Jopa nukkumiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti