torstai 9. kesäkuuta 2011

Pikku albumi täynnä vinkkejä

Sain aikoinaan inspiraation Emmolta pieneen minikirjaseen, jossa oli vinkkejä vauvan vanhemmille. Kiitos (ja anteeksi) siis Emmolle. Kaverini sai äskettäin toisen lapsen ja odotusaikana oli puhetta, ettei sitä taida vauvan hoidosta mitään muistaa. Päätin rotinoille viiä vähän muistinvirkistämiseksi pienen kirjasen.

Paperit Echo Parkia ja lähes kaikki koristeet samaa sarjaa. Saranarenkaisiin laitoin muutaman nauhan. Teksti on leimattu. Paperin reunoja vähän musteella suttasin. Keltainen tarinointikortti ite leimattu.

Kuten tämä sininenkin. Ja tämä vaaleanpunainen. Tuo huomio iskä-tarra on jotain muuta sarjaa. Tämä tarinointikortti on PL-sarjasta. Mustat aakkostarrat tiimarista. Tarinointikortti jostain ?! Tään tarinointikortin tulostin netistä. Tiimarin kirjaimia. Vaaleanpunainen ruudukkopaperi tiimarista. Kaikenlaisia D-kirjaimia. Tuolta taskusta saa esille tän muistilapun, jonka voi kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen. Dymolla tekstiä ja d-kirjaimen pahvinen "pohja". Tuosta kiemurasta suttasin nimet.

5 kommenttia:

 1. oi WAU!! huiman ihana albumi!! =)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, tää on ihan tosi suloinen! :) Varmasti saaja tykkää lahjasta.

  VastaaPoista
 3. Googlailin dymo-nauhaa ja löysin blogiigi, taidan liittyä lukijaksi heti miten! Ihanan kirjasen olit koonnut, arvostaisin itse hirmusti jos tuollaisen saisin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana ja omaperäinen idea tässä albumissa! Huippu!

  VastaaPoista