lauantai 11. joulukuuta 2010

Ompeluksia ja muuta väkertelyä


Kolmen parivuotiaan tyttösen pikkujouluja varten tuli hieman ommeltua ja näperrettyä pikkujoululahjakin. Huomasin edellisenä iltana, että tonttulakkia ei löydy mistään ja lahjakin on hankkimatta. Nooh, onneksi oli siskon lahjoittama jackpotin raita t-paita, jonka sain ihan ompeluita varten ja siitä surautin jonkun näköisen lakin. Yhdestä viimejouluisesta paketin koristeesta Lintunen sai valita kulkusen ja lumiukko voitti. Aika symppis siitä tuli.



Pikkujoulujen ohjelmanumerona oli pipareiden leipominen, joten surautin äkkiä reilunkokoisen essun, menee sitten tulevinakin vuosina. Kanttaukset oli luonnonvalkeat, mutta sitä nauhaa ei riitäny solmittaviin nauhoihin saakka, joten sävelsin ja laitoin ihan muuta kirkkaan valkeaa nauhaa. Tasku on vielä tehtävä joskus paremmalla ajalla.


Pikkujoululahjaksi tein kaapin perukoilta löytyneistä muovihelmistä kaulakorun. Justiinsa riitti ja on sopiva pikkutytön kaulaan. Ja korun pakkasin tähän rasiaan. Olipa muuten ihan mainiot pikkujoulut. Se tiptap vaan jäi Lintuselle päälle ja täällä on raikunut se laulu ja leikki jo 4 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti