perjantai 19. elokuuta 2011

Mitä mää oikein aattelin?

Torstai-illan skräppäyspuuskasta pari sivua.

Kävin läpi Lauralta saamiani tekstitarroja, joita on muuten aikamoinen pino. Sieltä silimään osu tän hetkiseen olotilaan sopivia lauseita. Tein pikaterapiasivun itelleni. Paperi echo parkia, tarrat siis Lauralta. Saattas sopia jokin koristuskin, mutta mietitään sitä myöhemmin. Jaahas ja kuva on skannattu vinoon.


Lueskelin anopilta saadusta kodin kuvalehdestä kirjailija Kirsti Mannisen haastattelua ja tietyt lauseet upposi minuun ihan täysillä. Pitihän niistä sanoista tehä ihan sivukin ja oma mies pääsi pääosaan hullulla pepsodent-"hymyllään".


Paperikin oli osuva "the boyfriend". Nyt vähän harmittaa, että puolitin sen, koska A4-koossa paperista olisi näkynyt vähän enemmän. Näillä eväillä nyt mentiin. Tekstitarrat on Lauralta ja tuo "14v." on AC-tarroja. Kynällä tein niihin viivoja korostukseksi. Leikkasin paperista kohilleen osuneen nuolen tuon tarinointikortin päälle. Tarinointikortti on Project Lifen tyhjiä kortteja.

5 kommenttia:

 1. Ompas kivat! Alimmainen on suosikki näistä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva sivupari! Hauskan rempseä tuo alempi sivu, tykkään :)

  VastaaPoista
 3. minä luin saman haastattelun, onpas kivasti tehty sivu niistä ajatuksista!

  VastaaPoista
 4. Jee!!!! Tosi kiva kun tarrat ovat päässeet käyttöön! Niitä oli kyllä tosiaan HUIMA kasa! hui! Kivoja leiskoja kumpikin!

  VastaaPoista
 5. tosi upeat leiskat!! ihanan energisia!! =)

  VastaaPoista