torstai 22. huhtikuuta 2010

pskarteluhaaste #36: ei leimakuvaa

Tosi mukavalta kuulosti tämänkin viikkoinen pskishaaste: ei leimakuvaa. Sehän vaan passas. Tein tämmösen kortin tosi nopsaa: Iso kukka on oikeasti valkoinen, väritin vaan vihreäksi pro markerilla. Olen muuten säästänyt monta monituista rahaa, kun ostan halpoja valkeita kukkasia ja väritän ne mieleisiksi, vinkkinä vaan muillekin! Skräppäykseenhän tää ei sitten sovellu happojen vuoksi.

Perhosen lävistin daisy-kukkaleikkurilla, olen vain kaksi terälehteä leikannu saksilla pois ja kiinnittänyt vartaloksi "timantteja". Sitten mulle sattui moka mustan kynän kanssa, kun korostin paperien ääriviivoja. Lipsahti tosi ikävästi viivotin ja viiva sen mukana. No, sitä mitä ei voi peittää, täytyy korostaa, joten vetelin sitten viivoja miten sattuu. Vähän hirvitti, mutta kyllä kannatti.

8 kommenttia:

 1. Vähänkö on ihanat värit tässä. Ja perhonen näyttää tosi kivalta, ei ois uskonu, et on tehty kukasta.. :)

  VastaaPoista
 2. Tää on niiiiiiiin magee!! Ihanan raikas!! Upea tuo perhonen!! =)

  VastaaPoista
 3. Todella upea kortti, tykkään ihan hirmuisesti!

  VastaaPoista
 4. Kaunis lopputulos! Oletpa hienosti osannut 'peitellä' lipsahduksen, panenpa korvan taakse. Noita lipsahduksia kun tuppaa tapahtumaan minulle yhtenään...

  VastaaPoista
 5. Tämäpä kiva. Tykkään väreistä ja muutenkin. Kiitos lipsahdusvinkistä :)

  VastaaPoista
 6. hirmuisen ihana. Valkoinen ja vihreä on tosi raikkaita yhdessä! Ja hyvää kukkatuunausta, en olis uskonut, että on oikeesti ollut valkoinen. Lipsahduskin näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 7. Todella kivan näköinen! Väritys on hurmaava!

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka ihana, ihanaa vihreää ja valkoista!

  VastaaPoista